"Oog voor talent"

Vrienden van Borculo

 

De Vriendenclub van de Nationale Eliteveiling Borculo werd in 2001 opgericht met als doel een netwerk rondom de Nationale Eliteveiling Borculo te vormen en enthousiaste paardenmensen meer informatie te verstrekken over sport, fokkerij en opfok. De Vriendenclub vergroot de betrokkenheid bij de veiling en de leden ervan zien hun netwerk in de paardenwereld groter worden. De Vriendenclub telt inmiddels ruim honderd leden.

 

Voor u

De Vrienden van Borculo ontvangen gratis toegangsbewijzen voor de jaarlijkse veiling, kunnen daar gratis parkeren en ontvangen vooraf de veilingcatalogus. Daarnaast worden de Vrienden van Borculo uitgenodigd voor de exclusieve informatieavond voorafgaand aan de veiling (dit jaar op dinsdagavond 16 augustus in de Willem Alexanderhal van het KNHS-centrum in Ermelo). Op deze avond stelt de organisatie alle geselecteerde veulens in woord en beeld aan u voor. Tijdens de veiling is op de tribune een speciaal deel ingericht voor de Vriendenclub.

 

Word Vriend van Borculo

Draagt u de Nationale Eliteveiling Borculo een warm hart toe? Wilt u uw netwerk in de paardenwereld verder uitbreiden? Word dan lid van de Vrienden van Borculo. De lidmaatschapsbijdrage bedraagt € 75 per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Vriendenclub.

Direct Vriend worden? Vul dan hier het aanmeldformulier in!

 

Vriendenclub van de Nationale Eliteveiling Borculo

Secretariaat
Marjolein Ras
Vierakkersestraatweg 24
7233SC VIERAKKER
T: +31(0)6 10394237
E: marjolein_ras@hetnet.nl

Aanmelden nieuwsbrief