"Oog voor talent"
12 Apr
Communicatie, PR en marketing verzorgd door Bronkhorst & Van Pinxteren

Media- en communicatiebureau Bronkhorst & Van Pinxteren verzorgt sinds kort de communicatie, PR en marketing voor de Nationale Eliteveiling Borculo. Dit in de hippische sector gespecialiseerde bureau zal in dit kader diverse werkzaamheden verrichten, zoals het versturen van persberichten en nieuwsbrieven, actueel houden van de website, verzorgen van de social media, contact onderhouden met de pers en aanverwante media en het opzetten en uitvoeren van de marketing.

 

De inzet van dit gespecialiseerde communicatiebureau kan gezien worden in het licht van de alsmaar verdere professionalisering van onze organisatie, zodat veulenveiling Borculo zijn toonaangevende en vooruitstrevende positie, die het al bijna veertig jaar heeft, niet alleen kan behouden, maar ook verder kan uitbouwen voor zowel fokkers als kopers.

 

'Oog voor talent'

De Nationale Eliteveiling Borculo vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus voor de springveulens en op donderdag 30 augustus voor de dressuurveulens. Plaats van handeling is de aansprekende accommodatie van het Paardensportcentrum Lichtenvoorde te Vragender. Vorig jaar brachten de ruim 100 geveilde veulens een nieuw recordgemiddelde in de boeken en ondertussen blijven reeds eerder geveilde veulens de gehanteerde slogan van Borculo ‘Oog voor talent’ voortdurend waarmaken. Het blijkt alleen al uit het actuele overzicht van ‘Borculo paarden’ met top-10-klasseringen in de internationale wedstrijdsport.

 

Over Bronkhorst & Van Pinxteren

Full service media- en communicatiebureau Bronkhorst & Van Pinxteren staat voor twee personen, die gepassioneerd en gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en samen de krachten hebben gebundeld. Arnd Bronkhorst is een erkende naam als paardenfotograaf. Naast de fotografie is hij gespecialiseerd in video’s en beschikt hij over kennis van de (online) hippische media in de breedste zin van het woord.         

Peter van Pinxteren heeft zich gespecialiseerd in de hippische journalistiek, zowel in print als online. Hij startte zijn carrière bij Hoefslag, waar hij eindigde als hoofdredacteur. Tegenwoordig is hij hoofdredacteur van het KNHS-ledenblad Paard&Sport.

 

Heb je een media- en/of PR-gerelateerde vraag of verzoek over de Nationale Eliteveiling Borculo? Neem dan contact op via mail: pr@veulenveilingborculo.nl of bel met: 06-51662216.  

 


Paradepaarden

Makavoy

Hors la Loi II x Ahorn
2003

Aanmelden nieuwsbrief