26 april t/m 29 april

24 mei

6 Juli

28 en 29 augustus

26 april t/m 29 april

24 mei

28 en 29 augustus

85,5 punten voor Wynton-merrie Ironiki

Op de najaar IBOP in Brummen op 20 oktober 2017 heeft de op Veulenveiling Borculo geveilde Ironiki (Wynton x Ferro x Majoor) 85,5 punten behaald met Bart Veeze. Een groot succes voor eigenaar Theo Driessen, die ook al de in Borculo aangekochte Imposant W mocht aanleveren voor het KWPN-verrichtingsonderzoek. Op dezelfde IBOP dag scoorde Driessen’s merrie Imagine (v. Dream Boy) de topscore van 92 punten.

 

Van de zestien voorgestelde paarden waren er vier met een score van 80+, waaronder Ironiki (v. Wynton). Ze kreeg onder andere negens voor de draf en houding & balans. “Met name in draf liet zij heel veel houding en balans zien en ze heeft een heel mooi, expressief gebruik van het voorbeen. Daarbij gebruikt ze haar achterbeen ook goed en beweegt ze goed van achter naar voren. De galop heeft veel sprong, afdruk en kracht.”

 

Ironiki werd in 2013 geboren op Stal de Drie Berken in het Friese Oosterwolde.

 

Video Ironiki als veulen

 

Over veulenveiling Borculo
Sinds 1979 de eerste eliteveiling en een van de meest toonaangevende veulenveilingen van Nederland. Jaarlijks komen de beste, streng geselecteerde dressuur- en springveulens onder de hamer tijdens de veilingen van Veulenveiling Borculo.

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u geïnformeerd worden over onze collecties spring- en dressuurveulens en het laatste nieuws omtrent Veulenveiling Borculo ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Stichting Nationale Eliteveiling Borculo
Secretariaat: Marjolein Ras
Postadres: Vierakkersestraatweg 24,
7233SC Vierakker, The Netherlands 
Tel. +31 (0)6 10394237

All rights reserved @Stichting Nationale Eliteveiling Borculo 2019

Online Foal Auction

Online Veulenveiling