Aftellen naar Borculo CDI Veulenveiling *veulenpresentatie om 18 uur*

We tellen af naar de eerste editie van de Borculo CDI Veulenveiling op Outdoor Gelderland! Deze veiling maakt onderdeel uit van het populaire Dressuurgala op zaterdagavond 6 juli en naast onze zes exclusieve dressuurveulens zullen ook verschillende van hun vaders zich -al dan niet onder het zadel- presenteren. De presentatie van de veulens staat gepland om 18:00 uur en de veiling zal aanvangen om 21:00 uur.

Live online bieden

Mensen die niet aanwezig kunnen zijn op het Dressuurgala kunnen inschakelen op www.ClipMyHorse.tv voor de livestream. Voor het eerst bestaat er ook de mogelijkheid om online, op afstand, mee te bieden op de veulens, een service die vanaf heden bij alle Borculo Veilingen wordt aangeboden. Geïnteresseerden dienen zich eerst te registreren. Hierna volgt er een bevestigingsmail om de account te activeren. Vervolgens kan er ingelogd worden met gebruikersnaam en wachtwoord en kan er tijdens een lopende veiling worden geboden. Tot slot is er nog altijd de mogelijkheid om te bieden per telefoon. Neem hiervoor contact op met 06-10394237 of via info@veulenveilingborculo.nl

6 opvallende bewegers

Tijdens de Borculo CDI Veulenveiling zullen zes streng geselecteerde dressuurveulens onder de hamer komen, stuk voor stuk interessant gefokt en allemaal opvallende bewegers. We zetten ze hieronder nog eens op een rijtje. Klik op de naam van het veulen voor meer informatie.

  1. O.Neill Texel (Daily Diamond x Ferro, hengst): Geweldige Daily Daimand-nakomeling en broer van Ego Tripper Texel .
  2. Opicasso (Ferguson x San Remo, hengst): Bijzonder hengstveulen uit moeder gekeurde Fashion Hill.
  3. Odamora L (Ghandi x Apache, merrie): Enige merrieveulen, gefokt uit een geweldige prestatielijn.
  4. Oirendo (Glock’s Toto Jr. x Tuschinski, hengst): Sterke beweger van Grand Prix-talent Glock’s Toto Jr.
  5. Ovation (Imposantos x Quantensprung, hengst): Getalenteerde eyecatcher uit de eerste jaargang van Imposantos.
  6. Onyx Dór (Painted Black x Lord Leatherdale, hengst, foto): Zoon van Painted Black uit sterke tak moederlijn Don Schufro.

In onderstaande compilatievideo zie je alle veulens achter elkaar in actie:

Stand & tips online bieden

Indien aanwezig op Outdoor Gelderland, neem dan ook  gerust een bezoekje aan onze stand (no. 21). De aanwezige medewerker(s) kunnen je informeren over de CDI Veulenveiling of over de komende Borculo Elite Veulenveiling. Deze tweedaagse veiling staat op woensdag 28 (springveulens) en donderdag 29 (dressuurveulens) augustus op de kalender en vindt plaats in PSC Lichtenvoorde te Vragender. Er is reeds de nodige informatie te melden over de 2019 collecties van deze inmiddels 40 jaar bestaande veiling.

Mocht je gebruik willen maken van de mogelijkheid tot online bieden op afstand, houd dan rekening met het volgende:

  • Het is verstandig minimaal een kwartier voorafgaand aan de veiling in te loggen.
  • Op het moment dat een veulen wordt geveild, wordt dit veulen online geactiveerd en kan er daadwerkelijk geboden worden.
  • De veilingvolgorde zal anders zijn dan de volgorde van de veulens in de catalogus en bekend worden gemaakt op de veilingdag zelf.