Aftellen naar Eliteveiling Borculo: excellente collectie van 2018 bijna onder hamer!

Op woensdag 29 augustus komen allereerst de streng geselecteerde springveulens onder de veilinghamer in Paardensportcentrum Lichtenvoorde te Vragender. Een dag later is het op donderdag 30 augustus in dezelfde locatie de beurt aan de genetisch hoogwaardige dressuurveulens om van eigenaar te veranderen. Mis het niet en kom naar Vragender!

 

Het programma ziet er op beide veilingdagen als volgt uit:

•            15.00 uur presentatie

•            16.30 uur pauze

•            17.30 uur start veiling

 

Veilinglocatie:

PSC Lichtenvoorde

Weijenborgerdijk 34

7134 NK Vragender

 

 

Goede doel

 

Voordat er op het eerste veulen geboden kan worden stellen we op iedere veilingdag het goede doel centraal, zoals u van ons gewend bent. We zijn verheugd te mogen melden dat het goede doel dit jaar Sportfonds ParaPaard is. ParaPaard zet zich met hart en ziel in om paardensport voor mensen met een handicap toegankelijk en vanzelfsprekend te maken.

Op woensdag veilen we een speciale Borculo-hindernis, aangeboden door Schuurman Hindernissen & Omheiningen en op donderdag veilen we een prachtig beeld aangeboden door Atelier Loeviera. Dit alles dus ten behoeve van Sportfonds ParaPaard! Klik hier voor meer informatie.

 

 

Livestream

 

Ben je niet in de gelegenheid om de presentatie en/of veiling ter plaatse bij te wonen, maar toch geïnteresseerd? Volg dan de livestream via Clip My Horse! Ga naar www.clipmyhorse.tv en klik op de live uitzending van de Nationale Eliteveiling Borculo!