26 april t/m 29 april

24 mei

28 en 29 augustus

Als veulen geveilde With Wings imponeert onder Karen Polle tijdens de WEG in Tryon

Met zijn atletische vermogen, geweldige techniek en topreflexen wist de in 2003 op Veulenveiling Borculo geveilde With Wings (v. Larino, fokker G.F.M. Arts) een sterke indruk achter te laten op de World Equestrian Games in Tryon. Direct in de openingsrubriek behoorde de topatleet tot de smaakmakers met zijn Japanse amazone Karen Polle. Het duo wist zich als elfde te klasseren in een veld van 124 startende combinaties. Het extreem zware parcours op de tweede dag leverde wat meer strafpunten op, maar daarin stonden ze alles behalve alleen. Juist op de derde dag toonden With Wings en Polle hun klasse door met één tijdfout en nog vol energie een startplek af te dwingen voor de individuele finale. De door Jeroen Dubbeldam en Wim Schröder begeleidde Japanse wist op de afsluitende dag nog vier plaatsen te stijgen in het eindklassement en sloot het WK af op plek 21. With Wings was daarmee achter Admara, Eddie Blue, Sterrehof’s Calimero en H&M Christian K de vijfde KWPN’er en dat met een nog relatief onervaren amazone.

 

With Wings is alweer het tweede springpaard dat eerder in Borculo geveild werd en dit jaar een sterke indruk achterlaat op een groot meerdaags kampioenschap. In april was het de beurt aan Ace (v. Berlin, fokker P.H.M. de Mol) om te imponeren in de Wereldbekerfinale te Parijs. Met de Amerikaanse Alison Robitaille in het zadel eindigde hij op de veertiende plaats.

 

Over veulenveiling Borculo
Sinds 1979 de eerste eliteveiling en een van de meest toonaangevende veulenveilingen van Nederland. Jaarlijks komen de beste, streng geselecteerde dressuur- en springveulens onder de hamer tijdens de veilingen van Veulenveiling Borculo.

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u geïnformeerd worden over onze collecties spring- en dressuurveulens en het laatste nieuws omtrent Veulenveiling Borculo ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Stichting Nationale Eliteveiling Borculo
Secretariaat: Marjolein Ras
Postadres: Vierakkersestraatweg 24,
7233SC Vierakker, The Netherlands 
Tel. +31 (0)6 10394237

All rights reserved @Stichting Nationale Eliteveiling Borculo 2019

Online Veulenveiling