ONLINE BIEDEN

Onze veilingen zijn onder meer via livestream ook op afstand te volgen. Wilt u tijdens een van deze veilingen online een bod doen op een veulen? Dan bieden wij deze mogelijkheid aan. Voor het doen van online biedingen gaat u naar uw account of naar registreren.

 

BIEDEN TIJDENS DE FYSIEKE VEILING

Kan u niet aanwezig kunnen zijn tijdens een van onze fysieke veilingen en toch interesse in een veulen hebben? Dan kunt u telefonisch bieden of online bieden.

 

TELEFONISCH BIEDEN

Een van onze vertrouwde services is het bieden per telefoon (Buying by Telephone/BBT).

Als u het formulier ‘telefonisch bieden’ invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over deze BBT-service neemt u dan contact op met Annelou de Man via 06-21293120 of via info@veulenveilingborculo.nl.

 

CATALOGUS

Via onderstaande link kunt u de digitale versie van de (meest recente) catalogus downloaden. Wilt u een catalogus via de post ontvangen? Dan kunt u deze online bestellen.

Catalogus Elite Veulenveiling (nog niet online)

LIVESTREAM

De presentaties van de veulens en de fysieke veilingen van Veulenveiling Borculo zijn allen live te volgen. Deze livestream wordt uitgezonden via www.ClipMyHorse.tv.

Zodra het programma van een veiling bekend is, vindt u het tijdstip van aanvang op de infopagina de Elite Veulenveiling op 26 augustus (springveulens) en 27 augustus (dressuurveulens).

DOWNLOADS

Via onderstaande linkjes kunnen de veilingvoorwaarden van onze diverse veilingen en de formulieren ‘Telefonisch bieden’, ‘Aanmelden veulens’ en ‘Veterinaire verklaring’ worden gedownload.

Algemene Veilingvoorwaarden Online Veilingen
Algemene Veilingvoorwaarden Fysieke Veilingen

Formulier Telefonisch bieden
Formulier Aanmelden veulens
Formulier Veterinaire verklaring