Cornet Obolensky’s populair in springveulenveiling

Topper van Eliteveiling Borculo was vandaag, op de springdag, Cornet Obolensky-zoon Late Night. Hij bracht 25.000 euro op. Opvallend was de populariteit van Cornet Obolensky. Ook zijn nazaten Locomotion (24.000), merrieveulen Lillové (21.000) doorbraken de 20.000 euro-grens. De gemiddelde prijs van de zeven geveilde Cornet’s kwam daarmee op ruim 17.000 euro.

Like a Star, een hengstveulen van kersvers Olympisch kampioen Big Star, werd afgeslagen voor 24.000 euro. Galactic Girl Semilly (v. Diamant de Semilly) veranderde voor 20.000 euro van eigenaar, terwijl Lanchello (v. Quickly de Kreisker) en Genesis Semilly (v. Diamant de Semilly) dicht tegen dit bedrag aanschurkten.

De gemiddelde prijs van de springveulens was 11.500 euro.

Al met al een geslaagde eerste editie van de tweedaagse veiling in PSC Lichtenvoorde te Vragender. Morgen staat de veiling van de dressuurveulens op het programma. De presentatie van de veulens is om 15.00 uur, de veiling start rond half zes. U bent allen van harte welkom, of volg de veiling live op Clipmyhorse.tv en blijf op de hoogte via Facebook.

Jan en Jolanda Woudsma uit Ruurlo worden gehuldigd als fokkers van het duurste springmerrieveulen Lillové (Cornet Obolensky x Burggraaf)