AANMELDEN

*Aanmeldingen gesloten. Collecties Elite Veulenveiling compleet!*

Zoals elk jaar is Veulenveiling Borculo op zoek naar de allerbeste spring- en dressuurveulens. Deze topveulens zijn geselecteerd op correctheid en komen uit commerciële bloedlijnen met extreem veel sport en veel predicaten in de moederlijn. Voor vragen over de geschiktheid van uw veulen kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Meld hier uw veulen aan

SELECTIEDAGEN

Ook dit jaar zal de selectiecommissie dressuur op verschillende plekken, verdeeld over het land aanwezig zijn voor de centrale selecties van potentiële topveulens voor de Elite Veulenveiling. U dient zich voor deze dagen op te geven via ons aanmeldformulier, zie hierboven bij aanmelden. Voor springveulens zijn er geen selectiedagen. Deze selectiedagen voor dressuurveulens vinden op de volgende data plaats:

24 mei  De Beukenvallei, Leende

29 mei  VDL Stud, Bears

5 juni    Resim Dressage, Harskamp

7 juni Team Nijhof, Geesteren

FOTO- EN VIDEODAGEN

Veulenveiling Borculo draagt er zorg voor dat de foto’s en video’s van uw veulen op professionele wijze worden gemaakt op een passende, aansprekende locatie. U ontvangt van ons secretariaat een mail met de datum waarop uw veulen is ingedeeld.

De foto- en videodagen staan in 2019 gepland op de volgende data:
* Borculo Online Veulenveiling:
maandag 8 april
* Borculo CSI Veulenveiling:
dinsdag 30 april
* Borculo Elite Veulenveiling:
woensdag 3 en donderdag 4 juli

GROOMING SERVICE

Tijdens onze veilingen en foto- en videodagen bieden wij u de mogelijkheid om uw veulen en merrie te toiletteren en/of voor te brengen.

Kosten toiletteren: € 50,-merrie en veulen
Kosten voorbrengen: € 50,-merrie en veulen