AANMELDEN

Zoals elk jaar is Veulenveiling Borculo op zoek naar de allerbeste spring- en dressuurveulens. Deze topveulens zijn geselecteerd op correctheid en komen uit commerciële bloedlijnen met extreem veel sport en veel predicaten in de moederlijn. Voor vragen over de geschiktheid van uw veulen kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Meld hier uw veulen aan

SELECTIEDAGEN

Ook dit jaar zal de selectiecommissie dressuur op verschillende plekken, verdeeld over het land aanwezig zijn voor de centrale selecties van potentiële topveulens voor de Elite Veulenveiling. U dient zich voor deze dagen op te geven via ons aanmeldformulier, zie hierboven bij aanmelden. De data voor de selectiedagen worden binnenkort bekend gemaakt.

FOTO- EN VIDEODAGEN

Veulenveiling Borculo draagt er zorg voor dat de foto’s en video’s van uw veulen op professionele wijze worden gemaakt op een passende, aansprekende locatie. U ontvangt van ons secretariaat een mail met de datum waarop uw veulen is ingedeeld.

De foto- en videodagen staan in 2020 gepland op de volgende data onder voorbehoud:
* Borculo Elite Veulenveiling:
woensdag 3 en donderdag 4 juli

GROOMING SERVICE

Tijdens onze veilingen en foto- en videodagen bieden wij u de mogelijkheid om uw veulen en merrie te toiletteren en/of voor te brengen.

Kosten toiletteren: € 50,-merrie en veulen
Kosten voorbrengen: € 50,-merrie en veulen