AANMELDEN

Zoals elk jaar is Veulenveiling Borculo op zoek naar de allerbeste spring- en dressuurveulens. Deze topveulens zijn geselecteerd op correctheid en komen uit commerciële bloedlijnen met extreem veel sport en veel predicaten in de moederlijn. Voor vragen over de geschiktheid van uw veulen kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Meld hier uw veulen aan

SELECTIEDAGEN

Ook dit jaar zullen de selectiecommissies springen en dressuur op verschillende plekken, verdeeld over het land aanwezig zijn voor de centrale selecties van potentiële topveulens voor de Elite Veulenveiling. Deze selectiedagen vinden op de volgende data en locaties plaats: Zodra de data en locaties van de selectiedagen Borculo Elite Veulenveiling 2019 bekend zijn, zullen ze hier worden weergegeven.

FOTO- EN VIDEODAGEN

Veulenveiling Borculo draagt er zorg voor dat de foto’s en video’s van uw veulen op professionele wijze worden gemaakt op een passende, aansprekende locatie. U ontvangt van ons secretariaat een mail met de datum waarop uw veulen is ingedeeld.

De foto- en videodagen staan in 2019 gepland op de volgende data: Borculo Online Veulenveiling: maandag 8 april Borculo CSI Veulenveiling: dinsdag 30 april Borculo Elite Veulenveiling: woensdag 3 en donderdag 4 juli

GROOMING SERVICE

Tijdens onze veilingen en foto- en videodagen bieden wij u de mogelijkheid om uw veulen en merrie te toiletteren en/of voor te brengen.

Kosten toiletteren: € 50,-merrie en veulen
Kosten voorbrengen: € 50,-merrie en veulen