Gezocht: interessante veulens en embryo’s voor de Borculo Online Veulenveiling!

Fokkers kunnen hun veulen of embryo nu aanmelden voor de Borculo Online Veulenveiling! De eerste editie van deze veiling vindt plaats van vrijdag 26 april t/m maandag 29 april. Gedurende deze periode loopt de veiling via www.veulenveilingborculo.nl. In totaal zullen tien exclusieve spring-, dressuurveulens en embryo’s onder de virtuele veilinghamer komen.

Onze selectiecommissie, die toeziet op de hoge Borculo-standaard, zet in op interessante veulens geboren in de periode januari t/m maart én op genetisch hoogwaardige embryo’s. De vroeggeboren veulens zijn door de bank genomen te oud voor onze eliteveiling in augustus en een bijkomend voordeel is dat een fokker voor deze veiling niet met merrie en veulen op pad hoeft naar de veilinglocatie. Een fokker is tevens geen inschrijfgeld à 400 euro verschuldigd en hoeft enkel op de foto- en videodag op maandag 8 april aanwezig te zijn met merrie en veulen.

Enkele andere relevante voorwaarden die gelden voor de Borculo Online Veulenveiling zijn:

  • De veulens worden ingezet op €5000,-.
  • De biedstappen verlopen gelijk aan die van de fysieke veiling.
  • Indien er een bod komt tijdens de laatste 5 minuten van een lopende veiling, zal deze telkens met 5 minuten worden verlengd. Volgt er geen bod in de laatste 5 minuten, zal de veiling van het betreffende veulen/embryo sluiten.
  • De staffel voor de te betalen veilingkosten is gelijk aan deze van de fysieke veiling.

Heeft u een veulen of embryo dat voldoet aan onze hoge standaard en wilt u een bijdrage leveren aan het succes van de eerste Borculo Online Veulenveiling? Meld uw veulen dan nu aan via deze link! Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.