26 april t/m 29 april

24 mei

6 Juli

28 en 29 augustus

26 april t/m 29 april

24 mei

28 en 29 augustus

Gezocht: interessante veulens en embryo’s voor de Borculo Online Veulenveiling!

Fokkers kunnen hun veulen of embryo nu aanmelden voor de Borculo Online Veulenveiling! De eerste editie van deze veiling vindt plaats van vrijdag 26 april t/m maandag 29 april. Gedurende deze periode loopt de veiling via www.veulenveilingborculo.nl. In totaal zullen tien exclusieve spring-, dressuurveulens en embryo’s onder de virtuele veilinghamer komen.

Onze selectiecommissie, die toeziet op de hoge Borculo-standaard, zet in op interessante veulens geboren in de periode januari t/m maart én op genetisch hoogwaardige embryo’s. De vroeggeboren veulens zijn door de bank genomen te oud voor onze eliteveiling in augustus en een bijkomend voordeel is dat een fokker voor deze veiling niet met merrie en veulen op pad hoeft naar de veilinglocatie. Een fokker is tevens geen inschrijfgeld à 400 euro verschuldigd en hoeft enkel op de foto- en videodag op maandag 8 april aanwezig te zijn met merrie en veulen.

Enkele andere relevante voorwaarden die gelden voor de Borculo Online Veulenveiling zijn:

  • De veulens worden ingezet op €5000,-.
  • De biedstappen verlopen gelijk aan die van de fysieke veiling.
  • Indien er een bod komt tijdens de laatste 5 minuten van een lopende veiling, zal deze telkens met 5 minuten worden verlengd. Volgt er geen bod in de laatste 5 minuten, zal de veiling van het betreffende veulen/embryo sluiten.
  • De staffel voor de te betalen veilingkosten is gelijk aan deze van de fysieke veiling.

Heeft u een veulen of embryo dat voldoet aan onze hoge standaard en wilt u een bijdrage leveren aan het succes van de eerste Borculo Online Veulenveiling? Meld uw veulen dan nu aan via deze link! Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Over veulenveiling Borculo
Sinds 1979 de eerste eliteveiling en een van de meest toonaangevende veulenveilingen van Nederland. Jaarlijks komen de beste, streng geselecteerde dressuur- en springveulens onder de hamer tijdens de veilingen van Veulenveiling Borculo.

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u geïnformeerd worden over onze collecties spring- en dressuurveulens en het laatste nieuws omtrent Veulenveiling Borculo ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Stichting Nationale Eliteveiling Borculo
Secretariaat: Marjolein Ras
Postadres: Vierakkersestraatweg 24,
7233SC Vierakker, The Netherlands 
Tel. +31 (0)6 10394237

All rights reserved @Stichting Nationale Eliteveiling Borculo 2019

Online Foal Auction

Online Veulenveiling