Hoe werkt het: online bieden

Interesse in een van de veulens? Lees hier hoe dit in zijn werk gaat!

  1. Voordat u kunt bieden tijdens de online veulenveiling dient u zich eerst te registreren. Dit kan op eenvoudige wijze via deze link.
  2. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail van ons om uw eigen account te activeren.  Als u uw account geactiveerd heeft, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en vervolgens tijdens de lopende veiling bieden op uw favoriete veulen(s).
  3. Leest u voorafgaand aan de veiling onze algemene veilingvoorwaarden goed door.
  4. De online veulenveiling opent op maandagochtend 22 augustus om 10.00u en loopt vervolgens door tot woensdag 24 augustus voor de springveulens. Dinsdagochtend op 23 augustus om 10.00u start de dressuurveiling en die loopt door tot woensdagavond 19.30. Ieder veulen heeft een eigen eindtijd en hiermee lopen de veulen dus 1 voor 1 af.
  5. Als er in de laatste vijf minuten vóór de aangegeven sluitingstijd een bod wordt uitgebracht, wordt de sluitingstijd (steeds) met vijf minuten verlengd. De definitieve sluiting vindt vervolgens plaats op het moment dat er de laatste vijf minuten na het laatste bod geen nieuw bod meer is uitgebracht
  6. Het veulen wordt toegewezen aan de hoogste bieder. Het is niet mogelijk om een bod terug te trekken.
  7. Bent u de hoogste bieder? Gefeliciteerd! U krijgt hiervan een bevestigingsmail en we nemen snel contact met u op. U krijgt van de organisatie een factuur van het gekochte veulen en de veilingkosten van 10% (exclusief BTW)
  8. Alles voldaan? Als het veulen oud genoeg is kunt u het veulen ontvangen! Wilt u het veulen verzekeren, transporteren of juist in de opfok doen? Wij helpen graag met het vinden van de juiste oplossingen