26 april t/m 29 april

24 mei

6 Juli

28 en 29 augustus

26 april t/m 29 april

24 mei

28 en 29 augustus

Kremlin MD ook kampioen op Deense keuring, Imposantos gekeurd voor Hannover

Opnieuw heeft voormalig Borculo-veulen Kremlin MD (Governor x Rousseau, fokker M. Dinnissen) een gerenommeerde hengstenkeuring met het kampioenslint verlaten. De imponerende hengst van eigenaren Helgstrand Dressage en Solyst Heste liet tijdens de DWB-keuring in Herning een ijzersterke indruk achter onder het zadel. Deze bracht hem niet alleen een definitieve goedkeuring voor het Deense stamboek, maar ook het kampioenschap bij de vierjarigen.

Met dit prachtige resultaat blijven de successen voor de jonge Kremlin MD zich opstapelen. Als veulen werd hij aangekocht door Louis en Gabriëlle Röst tijdens de Borculo Elite Veulenveiling. Amper drie jaar later stond hij nogmaals in de schijnwerpers en dit maal volop als de onbetwiste dressuurkampioen van de KWPN hengstenkeuring (openingsfoto). Kremlin kwam daarna in de handen van Andreas Helgstrand terecht en zette zijn successen voort in Denemarken, met eerst een voorlopige goedkeuring bij het DWB-stamboek, gevolgd door een prachtig resultaat in zijn 35-dagen durende aanlegtest.

Goedkeuring erbij voor Imposantos

Naast Kremlin MD wist ook een andere jonge eyecatcher van onze veiling kenners over de landsgrenzen te overtuigen. Imposantos (Wynton x Krack C, fokker W. Wijnen) deed zijn naam weer eens eer aan en verdiende naast zijn goedkeuring bij het KWPN en het Oldenburger Verband nu ook een erkenning bij het Hanoveraner Verband. Hij imponeerde de hengstenkeuringscommissie van het Duitse stamboek met zijn optreden onder het zadel van Bart Veeze, zoals hij dat het laatste half jaar ook al deed bij zijn winnende optredens in de Pavo Cup en KWPN Hengstencompetitie (foto onder).

Imposantos & Bart Veeze

 

Over veulenveiling Borculo
Sinds 1979 de eerste eliteveiling en een van de meest toonaangevende veulenveilingen van Nederland. Jaarlijks komen de beste, streng geselecteerde dressuur- en springveulens onder de hamer tijdens de veilingen van Veulenveiling Borculo.

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u geïnformeerd worden over onze collecties spring- en dressuurveulens en het laatste nieuws omtrent Veulenveiling Borculo ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Stichting Nationale Eliteveiling Borculo
Secretariaat: Marjolein Ras
Postadres: Vierakkersestraatweg 24,
7233SC Vierakker, The Netherlands 
Tel. +31 (0)6 10394237

All rights reserved @Stichting Nationale Eliteveiling Borculo 2019

Online Foal Auction

Online Veulenveiling