Nieuw in 2019: de Borculo Online Veulenveiling!

In 1979 vond de eerste editie van Veulenveiling Borculo plaats. Nu 40 jaar later behoort de allereerste veulenveiling van ons land nog altijd tot de top van de veulenveilingen en is er niets aan ambities ingeboet. De organisatie van Veulenveiling Borculo laat deze bijzondere mijlpaal in 2019 dan ook niet ongemerkt voorbijgaan. Een van de initiatieven om het 40-jarig jubileum op te luisteren, is de lancering van de Borculo Online Veulenveiling! Via deze nieuwe veiling onder de paraplu van Veulenveiling Borculo wordt de mogelijkheid geboden om veulens van Borculo-kwaliteit geheel online aan te kopen. De aangeboden collectie zal bestaan uit tien genetisch hoogwaardige dressuur- en springveulens, oftewel kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Nieuwe website en logo
De eerste editie van de Borculo Online Veulenveiling loopt van vrijdag 26 april t/m maandag 29 april 2019. Meer over deze veiling zal vanaf maart zichtbaar zijn op de website. Ondertussen is onze website al geheel vernieuwd. Kijk gerust eens rond op dit nieuwe digitale uithangbord van Veulenveiling Borculo. De nieuwe site is namelijk niet alleen geschikt voor het online veilen van kwalitatief hoogstaande veulens, maar is in algemene zin overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en voorzien van alle relevante informatie voor onze fokkers, klanten en overige geïnteresseerden. Tot slot maakt de introductie van een geheel nieuw logo deel uit van de start van wat een bijzonder jaar belooft te worden.

Veilingdata en aanmelden
Naast de Borculo Online Veulenveiling kunnen ook onze twee andere veilingen in de agenda worden genoteerd. Op vrijdag 24 mei organiseren we de tweede editie van de Borculo CSI Veulenveiling voor springveulens tijdens Jumping Schröder Tubbergen en op woensdag 28 augustus (springveulens) en donderdag 29 augustus (dressuurveulens) zal de vertrouwde Borculo Elite Veulenveiling plaatsvinden in PSC Lichtenvoorde te Vragender. Vanaf heden kunnen fokkers hun veulen aanmelden via de site voor een van de veilingen.