"Oog voor talent"

Vrienden van Borculo

 

De Vriendenclub van de Nationale Eliteveiling Borculo werd in 2001 opgericht met als doel een netwerk rondom de Nationale Eliteveiling Borculo te vormen en enthousiaste paardenmensen meer informatie te verstrekken over sport, fokkerij en opfok. De Vriendenclub vergroot de betrokkenheid bij de veiling en de leden ervan zien hun netwerk in de paardenwereld groter worden. De Vriendenclub telt inmiddels ruim honderd leden.

 

Voor u

De Vrienden van Borculo ontvangen gratis toegangsbewijzen voor de jaarlijkse veiling, kunnen daar gratis parkeren en ontvangen vooraf de veilingcatalogus. De Vrienden van Borculo worden tevens uitgenodigd voor de exclusieve meeting in de aanloop naar de veiling. Daarbij worden de geselecteerde veulens mondeling toegelicht en getoond op video. Tijdens de veiling zijn er stoelen gereserveerd voor leden. 

 

Word Vriend van Borculo

Draagt u de Nationale Eliteveiling Borculo een warm hart toe? Wilt u uw netwerk in de paardenwereld verder uitbreiden? Word dan lid van de Vrienden van Borculo. De lidmaatschapsbijdrage bedraagt € 75 per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Vriendenclub.

Direct Vriend worden? Vul dan hier het aanmeldformulier in!

 

Vriendenclub van de Nationale Eliteveiling Borculo

Secretariaat
Marjolein Ras
Vierakkersestraatweg 24
7233SC VIERAKKER
T: +31(0)6 10394237
E: marjolein_ras@hetnet.nl

Aanmelden nieuwsbrief