"Oog voor talent"
25 Juni
Hoefslag website bericht over Borculo veulen van High Five U.S.

Inmiddels is het tweede veulen uit de 2016-collectie op de website van De Hoefslag verschenen. Gekozen is voor het dressuurgerichte veulen Lutha B, een merrieveulen uit de eerste jaargang van de eveneens op Borculo geveilde High Five U.S. 

 

Het merrieveulen Lutha B komt uit een interessante moederlijn van ondermeer het internationale Lichte Tour dressuurpaard Crespo van Geert Jan Raateland. In het artikel wordt de moederlijn en de vader nader toegelicht en vertelt fokker Frieda Blitterswijk over de moederstam en de ervaringen met Veulenveiling Borculo.

 

Lutha B wordt in de veiling aangeboden op donderdag 25 augustus. Zoals bekend vindt de veiling plaats in de prachtige binnenaccommodatie van PSV Lichtenvoorde te Vragender. Lees het complete verhaal over Lutha B. op de hoefslag website (klik hier). 

 

In het kader van het Mediapartnership met De Hoefslag en haar Uitgeverij Media Primair werd afgelopen maandag  in de bestuursvergadering overigens een feestelijke taart aangesneden, die met smaak werd opgegeten. Op de foto Borculo-voorzitter Jan Markink (links) en namens Media Primair Arjen Mekelenkamp (rechts).

Samenwerking Media Partnership

(KdH)

 


Paradepaarden

Vladimir

Krack C x Pion
2002

Aanmelden nieuwsbrief