Roelofsen Horse Trucks nieuwe partner Nationale Eliteveiling Borculo

Een kleine week voor de aftrap van onze veilingen op 29 (springen) en 30 augustus (dressuur) in PSC Lichtenvoorde te Vragender kunnen we het bijzonder mooie nieuws naar buiten brengen dat Roelofsen Horse Trucks zich als partner verbonden heeft aan de Nationale Eliteveiling Borculo! De bekende ontwikkelaar en bouwer van kwalitatief hoogwaardige paardenvrachtwagens kennen we reeds als onder meer sponsor van Jeroen Dubbeldam en met dergelijke wereldklasse aan boord is een link naar de veulenveiling van Borculo snel gelegd. “We verbinden ons graag aan de Eliteveiling Borculo. Deze veiling biedt een extreem hoge kwaliteit aan veulens aan en ook wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij onze trucks”, klinkt het vanuit Raalte waar Roelofsen Horse Trucks is gevestigd.

 

Over Roelofsen Horse Trucks

 

Roelofsen Horse Trucks bestaat sinds 1987 en in sindsdien uitgegroeid tot de grootste carrosseriebouwer van paardenvrachtwagens van Nederland, met een internationale afzetmarkt.

Roelofsen bouwt een kale auto van A tot Z, waarbij het gehele proces plaatsvindt in Raalte. Zo’n 200 trucks (45 grote vrachtwagens en 150 tweepaards vrachtwagens) worden jaarlijks geheel op maat gemaakt, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid, service en oog voor detail centraal staan. Naast horse trucks maakt Roelofsen ook servicetrucks, mobiele werkruimtes en luxe campers.

 

Enkele voorbeelden van Roelofsen-rijders zijn Jeroen Dubbeldam, Simon Delestre, Stal Hendrix, Edward Gal en Hans Peter Minderhoud.

www.roelofsen.eu

 

Foto’s: Roelofsen Horse Trucks Raalte