SELECTIECOMMISSIES

De selectieteams springen en dressuur bestaan uit selecteurs met alle kennis en kunde over de sport en fokkerij. Ze staan u graag bij om het juiste veulen te vinden!

 

Selectiecommissie dressuur

 

Nol Gerritsen 
Nol Gerritsen is samen met Jeanette eigenaar van de Dalhoeve. Tophengsten zoals Contango, Jazz, Wynton, Jet Set en Damiro stonden er jarenlang ter dekking op de hengstenhouderij. Nu runt het stel een dressuurstal in Ommeren waar ze dressuurpaarden fokken en uitbrengen in de sport. Gerritsen heeft meerdere goedgekeurde hengsten waaronder de zelfgefokte Feel Good en El Capone. 

 

Wouter Plaizier
Wouter Plaizier is eigenaar van Plaizier Diervoeders en runt daarnaast zijn eigen trainingsstal en fokkerij. Enkele grote namen die bij Plaizier vandaan komen is de door hem verkochte Blue Hors Zack. Ook fokte hij de KWPN-hengsten Dark Pleasure en It’s a Pleasure. Daarnaast staat Wouter te boek als eigenaar van een reeks zeer goed presterende dressuurpaarden.

Selectiecommissie springen

 

Pieter-Jan Berkers
Selecteur Pieter-Jan Berkers is een van de drijvende krachten achter Stal ’t Hofstee in Lattrop. Daarvoor werkte Pieter-Jan op gerenommeerde stallen zoals De Wiemselbach en De Margarethahoeve. Hij was ook Chef d’quipe voor het gouden Indonesische team op de SEA Games. Pieter-Jan gebruikt al zijn kennis en ervaring bij Stal ’t Hofstee voor het trainen, kopen en verkopen van jonge paarden en het trainen van getalenteerde jonge ruiters.

Floris van Leuken
Floris van Leuken  staat aan de basis van Holsten Stables. De stal bestaat uit een stoeterij en handelsstal gericht op fokken, opfokken, trainen en het uitbrengen van springpaarden van voornamelijk Holsteinse afkomst. Bekende fokproducten zijn Cobra (v. Carthago), Quality Time (v. Quantum) en Robin Hood (v. Animo).