Veulencollecties Borculo Elite Veulenveiling vervullen hooggespannen verwachtingen

Enkele weken terug publiceerden we twee prachtige collecties springveulens en dressuurveulens voor de aanstaande Borculo Elite Veulenveiling. Alleen al op basis van alle belangstelling uit binnen- en buitenland voor deze streng geselecteerde, genetische topveulens kunnen we concluderen dat beide collecties aan de hooggespannen verwachtingen voldoen. Daarmee staan alle seinen op groen om op woensdag 28 (springveulens) en donderdag 29 (dressuurveulens) augustus in de veilingaccommodatie van PSC Lichtenvoorde te Vragender voor de juiste climax van het veertigjarig jubileum van Veulenveiling Borculo te zorgen!

Afspeellijsten video’s spring- en dressuurveulens

De video’s van de 50 geselecteerde springveulens zijn allen te vinden via deze afspeellijst en staan weergegeven op alfabetische volgorde van de naam van de vader.

De video’s van de 58 geselecteerde dressuurveulens zijn allen te vinden via deze afspeellijst en staan eveneens overzichtelijk gerubriceerd, zodat er makkelijk van de ene naar de andere video geswitcht kan worden.

Online bieden & tips

Tijdens de Borculo Elite Veulenveiling kan er op verschillende manieren worden geboden. Vanzelfsprekend bij aanwezigheid op locatie in PSC Lichtenvoorde, maar ook door kopers die niet aanwezig kunnen zijn in Vragender. Alle actie is via de livestream op ClipMyHorse.tv te volgen en tevens bestaat er de mogelijkheid om op afstand, live via internet mee te bieden op de veulens. Na een succesvolle primeur tijdens de recente Borculo CDI Veulenveiling wordt het online veilen nu voor het eerst op de Elite Veulenveiling aangeboden. Geïnteresseerden voor het online bieden dienen zich eerst te registreren op onze site. Na registratie volgt er een bevestigingsmail om de eigen account te activeren. Vervolgens kan er ingelogd worden met gebruikersnaam en wachtwoord en kan er tijdens een lopende veiling worden geboden.

Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid, houd dan rekening met het volgende:

  • Het is verstandig minimaal een kwartier voorafgaand aan de veiling in te loggen.
  • Op het moment dat een veulen wordt geveild, wordt dit veulen online geactiveerd en kan er daadwerkelijk geboden worden.
  • De veilingvolgorde zal anders zijn dan de volgorde van de veulens in de catalogus en bekend worden gemaakt op de veilingdag zelf.

Kunt u niet online bieden tijdens de veiling? Telefonisch bieden is ook mogelijk! Neem hiervoor contact op met 06-10394237 of via info@veulenveilingborculo.nl

Programma Borculo Elite Veulenveiling

Op beide veilingdagen wordt hetzelfde tijdschema gehanteerd. Om 16.00 uur vindt de veulenpresentatie plaats in de buitenpiste. Het vervolg van het programma is in de binnenhal van PSC Lichtenvoorde. Voorafgaand aan de veiling is er een optreden van Syb van der Ploeg, bekend als leadzanger van de Friese band De Kast en om 19.30 uur wordt aangevangen met de veiling.

Foto boven: Ouscha V&V (Impressive VDL x Fuego de Prelet), uit moeder Zenith SFN (Jeroen Dubbeldam)
Foto onder: Olympiafleur D’or (Fürsten-Look x Negro), uit volle zus Valegro (Charlotte Dujardin)